Szerzői jog

 

Az ERRA TRANSZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft (továbbiakban ERRA TRANSZ KFT) a jelen weboldal tulajdonosa és üzemeltetője. A weboldal teljes tartalma (szövegek, színes ábrák, képgalériák, logó) teljes körű szerzői jogvédelem alá esik. A weboldalon közzétett tartalmak részleges vagy teljes másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos írásbeli engedélyével lehetséges.

@copyright ERRA TRANSZ KFT

 

Információ

 

Az ERRA TRANSZ KFT cég tagjai mindent megtettek annak érdekében, hogy a weboldal tartalma, adatai és információi pontosak és teljeskörűek legyenek a feltöltés időpontjában. Ennek ellenére az ERRA TRANSZ KFT nem vállal felelősséget a weboldalon közzétett adatok aktualitására, megbízhatóságára vonatkozóan.

Az ERRA TRANSZ KFT adatkezelőként tiszteletben tartja azon személyek jogait, akik számára személyes adatot szolgáltatnak.

 

 Az Adatkezelő adatai:

Cégnév: ERRA TRANSZ Kft.

Cím: 8300 Tapolca Sebron hrsz 0626/30

Telefon: 36 30 9466 063

E-mail: info@erratransz.hu

Internet: erratransz.hu

 

Állásra jelentkezés

A weboldalon a felhasználónak lehetősége van regisztrálnia adatbázisunkba abból a célból, hogy a jövőben az adatkezelő megkereshesse az érdeklődéséhez kapcsolódó állásajánlatokkal. Regisztráció során a következő adatokat kell megadni:

-teljes név

-email cím

Az adatkezelő a következő célokra használja fel az adatokat:

-az emailben leírt állásajánlattal kapcsolatban a felhasználóval való kapcsolattartás, aktuális állásról való tájékoztatás.

Az adatkezelő a személyes adatokat addig kezeli, amíg a felhasználó nem vonja vissza adataihoz való hozzájárulását.

 

Felhasználási feltételek

 

Az ERRA TRANSZ KFT weboldalának megtekintésével Ön elfogadja az ERRA TRANSZ KFT jelen nyilatkozatában tett feltételeit.