Ismerje meg cégünket!

ERRA TRANSZ KFT

Az ERRA TRANSZ KFT 2003-ban alakult. Tulajdonosa egyéni vállalkozóként több tíz éves fuvarozási múltra tekint vissza. A vállalat összefogja a környék billenős tehergépjárműveit. A közös irányítás, pontos, felelősségteljes feladatvégzés mára ismertté tette a cégünket, mely saját tulajdonú nyerges billenős járműpark mellett ma már alvállalkozókkal is dolgozik. Alvállalkozók mellett, irányításunk alatt jelenleg 50 saját gépkocsi teljesít fuvarfeladatokat. 2004-től tevékenységünk bővült: a szállítmányozás, fuvarszervezés mellett rakodógépes munkákat is végzünk.

A 2007 májusában elkészült, három szerelőaknás új műhelyben szerelési/karbantartási munkák elvégzésére biztosítunk lehetőséget megrendelőinknek. Később, 2009 után a cég jelentős változáson ment keresztül. Fő tevékenységünk már nem csak a közúti árufuvarozás. Rakodógépekkel – melyeket saját trélerekkel szállítunk – már kiszolgáló tevékenységet is végzünk, illetve útépítési munkáknál is közreműködünk. Kobelco, Volvo rakodógépeinkkel, Volvo láncos-kotró munkagéppel, és négytengelyes billencs járműveinkkel állunk megrendelőink rendelkezésére.

2012-től nemzetközis járműszerelvényeket vásároltunk, jelenleg 16 Renault gépjárművel végzünk Europa Unios szállítmányozást. Cégünk elsősorban a környező országokba szállít, évente közel 3000 fuvarfeladatot teljesít.

Kapcsolat

ERRA TRANSZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

Címünk: 8300 Tapolca, Sebron hrsz 0626/30
Iroda: +36 30 681 4121
E-mail: info@erratransz.hu
Nyitva: H-P 08:00-16:00

@ERRA TRANSZ KFT

Impresszum

Jogi nyilatkozat